Последни новини

Дружество Radiology Together получи акредитация за организация на две научни сесии

дата : 30.06.2019

Уважаеми колеги,


С радост Ви съобщаваме, че младежкото дружество Radiology Together получи акредитация за организация на две научни сесии на предстоящия...

arrowвиж още...
"Стремежът към качество не е действие. То е начин на живот"


Аристотел


На 19-ти и 20-ти октомври в София, в болница Acibadem City Clinic Tokuda, се състоя среща на тема: “How to Write an Article: The Editors’ Experience”

дата : 09.05.2018


Конференцията беше организирана от Radiology Together, с подкрепата на Българско Дружество по Кардиоторакална Рентгенология и беше сертифицирана от UEMS с 10 CME кредита.

Повече от 120 участника се регистрираха онлайн и повече от 30 – на място.

По време на двата дни на събитието участниците имаха възможността да присъстват на 9 лекции и 1 интерактивен уъркшоп. Лектори бяха водещи експерти в областта на медицината, публикуването, създаването и финансирането на проекти, медицинската статистика и фармакологията, от пет различни Европейски страни.

Както по време на, така и след събитието, организаторите получиха много позитивни мнения от участиците, което ни кара на вярваме, че подобни събития са полезни и необходими, поради липсата на възможности за допълнително обучение в тази сфера за българските студенти и лекари.


Галерия
Обратно в новиниСайтът е създаден от 2P web design